Dostępność: Dostępny
Czas wysyłki: 24 godziny
Koszt wysyłki: od 10,80 zł
Numer katalogowy: SPO644
Kod producenta: SPO644
Stan produktu: Nowy
tłuszcz kakaowy 31,8 %
Sucha masa kakaowa 33,6 % +/-1,5
Sucha beztłuszczowa masa kakaowa 6,0 % +/-0,5
Sucha masa mleczna 15,7 % +/- 1
Tłuszcz mleczny 5,8 % +/-0,5
PRODUKT ZAPAKOWANY W PRAKTYCZNY DOYPACK ZE STRUNĄ ZAMYKAJĄCĄ
Zapakowana w doypack : nieregularne kawałki 5-8 cm cięte z dużego bloku
Czekolada mleczna wysokiej jakości wytwarzana z wyselekcjonowanej mieszanki ziaren kakaowych z Wybrzeża Kości Słoniowej i Ghany.
wszechstronne zastosowanie w cukiernictwie.
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; mleko pełne w proszku; miazga kakaowa; serwatka w proszku (z mleka); tłuszcz mleczny; emulgator:
lecytyny (sojowe); aromat: wanilina; emulgator: E476
pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70%).
Temperatura składowania: 10 - 16 °C.
Zastosowanie: oblewanie formowanie tabliczek czekolady, nadawanie smaku produktom, do past czekoladowych, produkcja sosów, czekoladowych, oblewanie wyrobów cukierniczych, dodatek do lodów, sorbetów itp.
Kraj pochodzenia surowca: Wybrzeże kości słoniowej, Ghana
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartości odżywcze / 100g
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA 542 kcal
ZAWARTOŚĆ OGÓLNA TŁUSZCZU 31,8 g
KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE 19,0 g
WĘGLOWODANY PRZYSWAJALNE 56,9 g
CUKRY (MONO I DISACHARYDY) 55,8 g
BŁONNIK POKARMOWY 2,4 g
ZAWARTOŚĆ OGÓLNA BIAŁKA 5,5 g
SÓL 0,19 g
płynność|: 2/5
Sposób przechowywania:
trzymać w zamkniętym pojemniku, w chłodnym miejscu. Należy chronić od światła słonecznego i wilgoci.
najlepsza temperatura to 10-16 C
Produkt zamknięty w praktycznym doypacku z opisem produktu oraz datą przydatności
długa data przydatności do spożycia.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.