Dostępność: Dostępny
Czas wysyłki: 24 godziny
Koszt wysyłki: od 10,80 zł
Numer katalogowy: SPO
Kod producenta: SPO
Stan produktu: Nowy
Czekolada gorzka wyprodukowana z 100% z ziarna kakaowca EXTRA GORZKA stworzona na bazie ziaren kakaowca odmiany forestero z Ghany.
Do produkcji tej czekolady użylismy tylko 2 produkty miazgi kakaowej i tłuszczu kakaowego. Intensywnie wytrawna, aromatyczna, idealnie gładka i rozpływająca się w ustach to idealna propozycja dla koneserów wyszukanego i szlachetnego smaku.
Czekolada do rozpuszczania.
Można na tej bazie wykonac dowolną czekoladę lub używać jako dodatek do polewy lub deserów.
ej i Ghany.
wszechstronne zastosowanie w cukiernictwie.
pozbawionych obcych zapachów
Optymalna temperatura składowania: 10 - 16 °C.
Zastosowanie: oblewanie formowanie tabliczek czekolady, nadawanie smaku produktom, do past czekoladowych, produkcja sosów, czekoladowych, do wyrobów cukierniczych, dodatek do lodów, sorbetów itp.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Kraj pochodzenia surowca: Ghana
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 647/ 2668 kcal/kJ
tłuszcz: 60,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 38,0 g
węglowodany: 6,30 g
- w tym cukry: 1,10 g
białko: 13,00 g
sól: 0,01 g
Skład: miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy
płynność|: 1/5
Sposób przechowywania:
trzymać w zamkniętym pojemniku, w chłodnym miejscu. Należy chronić od światła słonecznego i wilgoci.
najlepsza temperatura to 10-16 C
Produkt zamknięty w praktycznym doypacku z opisem produktu oraz datą przydatności
długa data przydatności do spożycia.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.